Instagram Son Görülme Nasıl Bakılır?

Instagram son görülmeye bakmak size kullanıcının en son ne zaman Instagram üzerinde aktif olduğunu göstermektedir. Son görülme özelliği genellikle mesajlaşma uygulamalarında mevcutken, şimdi Instagram son görülme özelliği ile karşımızda! Son görülmeye bakmak için aşağıdaki adımları takip etmeniz yeterli olacaktır:

  • Instagram sayfanıza giriş yapın.
  • Direct message kısmına gelin.
  • Son görülmesini görmek istediğiniz kullanıcının adını seçin.
  • Kullanıcı adı altında yazan tarih size son görülmeyi verecektir.

Son görülme ‘1 saat önce aktifti’, şu an aktif gibi şekillerde gösterilmektedir.

Instagram Son Görülmeyi Neden Göremiyorum?

 

Instagram son görülmeyi görememek söz konusu olursa, bu durumda kişi son görülmesini kapatmış demektir. Instagram son görülme sadece son görülmesinin görülmesini isteyen kullanıcılar için görülebilir. Yani kişi eğer son görülmesini paylaşmıyorsa, ne yazık ki bu kişinin en son ne zaman Instagram’da online olduğunu öğrenmeniz mümkün olmayacaktır.

Instagram Son Görülmeyi Nasıl Kapatabilirim?

 

Instagram son görülmeyi kapatmak isterseniz siz de kapatarak diğer insanların ne zaman çevrimiçi olduğunuz bilgisini görmelerini engelleyebilirsiniz. Bunu yapmak için aşağıdaki adımları takip edin:

  • Instagram sayfanıza giriş yapın.
  • Profilinize gelin.
  • Ayarlar kısmına gelin.
  • Son görülmeyi kapat seçeneğine tıklayın.
  • Tamam’a basın.

Artık diğer insanlar ne zaman aktif olduğunuzu göremezler. Dilerseniz bu özelliği aynı yerden açarak insanlarla bu bilgiyi paylaşabilirsiniz.

Instagram Son Görülme Özelliği Ne İşe Yarar?

 

Instagram son görülme özelliği bir insanın size en son ne zaman Instagram’a giriş yaptığı konusunda bilgi verecektir. Instagram son görülme özelliği ile saati saatine diğer kullanıcıların ne zaman burada aktif olduğunu öğrenmek mümkündür. Ancak şunu belirtmekte fayda var. Eğer kişi bu bilginin paylaşılmasını istemezse, bilgiyi öğrenemezsiniz. Piyasada her ne kadar bu işi yapabileceğini söyleyen bazı uygulamalar olsa da, bu uygulamalar para tuzağından başka bir şey değildir. Bu nedenle onlara güvenmenizi önermiyoruz. Kişi eğer bu özelliği kapattıysa, herhangi bir uygulamanın kişinin ne zaman aktif olduğunu göstermesi söz konusu olmayacaktır.